Sørlandet Saltrø Hyttesenter 36

Norway »Gjeving

Se priser och boka

Rum 6
Badrum 4
Beskrivning

Stort, komfortabelt feriehus for inntil 14 personer, beliggende på fastlandet innenfor Lyngør. Huset er tilpasset og utstyrt for den optimale ferieopplevelse for mange personer (f. eks. kan 3-4 barnefamilier dele da det er hele 6 soverom og 3 innvendige bad/WC, pluss gjeste-WC i huset). Alle bad pluss alle oppholdsrom i underetasjen har varmekabler i gulv. Deilig stue med peis, TV, video DVD og CD-spiller, gode skinnmøbler og direkte utgang til ca 50 kvm solrik hovedterrasse, liggende rett ti....
Läs mer

Sørlandet Saltrø Hyttesenter 36

Norway »Gjeving

Hus, Hela boendet. Rum: 6 Sängar: 14 Badrum: 4

Extra kostnader

Kostnad för el / enhet:1.6 NOK
Slutstädning:1700 NOK
Sängkläder / antal set / vecka:120 NOK


Prissättning startar från 1200 SEK / dag och 21900 SEK / vecka.

Från: Till: Gäst 
 
Beskrivning

Stort, komfortabelt feriehus for inntil 14 personer, beliggende på fastlandet innenfor Lyngør. Huset er tilpasset og utstyrt for den optimale ferieopplevelse for mange personer (f. eks. kan 3-4 barnefamilier dele da det er hele 6 soverom og 3 innvendige bad/WC, pluss gjeste-WC i huset). Alle bad pluss alle oppholdsrom i underetasjen har varmekabler i gulv. Deilig stue med peis, TV, video DVD og CD-spiller, gode skinnmøbler og direkte utgang til ca 50 kvm solrik hovedterrasse, liggende rett til friområde og med 2400 liter nedsenket utendørs boblebad, usjenert og uten innsyn. Prøv gjerne feriehusets store sauna før boblebadet!. I boblebadet kan de voksne nyte roen med en forfriskning i 38-graders vann i aftensolen eller med utkikk til stjernehimmelen, mens de unge koser seg i den andre stuen med billiard. Herfra er det utgang til balkong med utsikt til fjorden. I stuen er det også spisebord med 14 stoler og med direkte tilgang til rommelig åpen og velutstyrt kjøkkenløsning med alle fasiliteter; også Espressomaskin. 2 kjøleskap, hvorav ett med fryseskap og ismaskin, i kjøkken og stor fryseboks for oppbevaring av iskrem og selvfanget fisk!.

Til området hører idyllisk og barnevennlig sandstrand med bryggeanlegg ved siden av. Dere har egen båtplass merket ”Tilhører Tomt 6” med huset. Ved stranden og på egen gressbevokst slette på området er det mulighet for fotball, badminton, sandvolleyball og annen lek og spill for barna. Det går stier og veier ut fra området med varierte muligheter for turer i uberørt skog og mark.

Golfentusiaster vil føle seg hjemme på Nes Verks 18-hulls golfbane (Arendal Golfklubb) ca 35 minutters kjøring fra huset. De pittoreske Sørlandsbyene Risør i øst og Tvedestrand i vest ligger begge ca 20 km fra huset og er vel verd et besøk under oppholdet.

Lyngør er et sportsfiske-eldorado med sjø-ørret, store mengder makrell i sesongen juli-september og med gode forekomster av torsk og andre fiskearter hele året. Du kan fiske fra egen båt eller fra land ut mot havet.

Severdigheten Lyngør vant prisen som ”Europas best bevarte tettsted” under det Europeiske arkitekturvernåret 1991. Uthavnen ligger på 4 øyer med vannveier mellom og vakre, hvitmalte skipperhus ned mot sjøen som et ”Mini-Venezia”. Bebyggelsen er fra 1700-1800-tallet da Lyngør var hjemmehavn for en stor del av Norges seilskipsflåte. I dag er det et ferie-paradis med restauranter med uteservering i strandkanten i sommersesongen. Lyngør er et ”must” under oppholdet og nås med egen båt, ferge fra Lyngørfjorden Marina.
OBS vi setter hos oss aldersgrense 23 år og kun utleie til familier og voksne


Hjertelig velkommen!

Grund bekvämligheter
 TV
 Värme
 Kök
 Internet
 Trådlöst Internet
Extra bekvämligheter
 Bubbelpool
 Öppenspis
 Säkerhetsvakt
 Tvättmaskin
 Hårtork
 Fri parkering (på tomten)
 Nära stranden (ca. 100 meter)
 Bastu
Speciella behov
 Familj / barnsäker
 Rökning tillåten
 Lämpligt för evenemang
Säkerhet
 Brandalarm
 Brandsläckare
Ungefärlig placering av detta objekt