Skagen/Nordjylland - idyl og morgenbadning 80044

Denmark »Skagen

Se priser og book her

Rom 1
Bad 1
Beskrivelse

Fantastisk Skagen idyl – 100 meter fra herlig strand.

Både morgen og aftendukkert er indenfor rækkevidde – 100 meter og du har fødderne i sandet. Tæt ved Skagen By- og Egnsmuseum ligger dette originale Skagenshus – oprindelig opført i år 1870, men naturligvis renoveret. Her, i det smagfuldt indrettede hus, kan du mærke historien, idet huset har været i familiens eje siden opførelsen. Udover den korte afstand til havet, har du ikke længere end 400 til 500 meter til indkøb ....
Les mer

Skagen/Nordjylland - idyl og morgenbadning 80044

Denmark »Skagen

Hus, Hele huset/leilighet. Rom: 1 Antall senger: 2 Bad: 1

Tilleggskostnader

Strømpris/KWT:25 DKK
Sluttrengjøring:750 DKK
Sengesett per uke:115 DKK


Pris starter fra 2000 SEK / dag og 12995 SEK / week.

Fra: Til: Gjest 
 
Beskrivelse

Fantastisk Skagen idyl – 100 meter fra herlig strand.

Både morgen og aftendukkert er indenfor rækkevidde – 100 meter og du har fødderne i sandet. Tæt ved Skagen By- og Egnsmuseum ligger dette originale Skagenshus – oprindelig opført i år 1870, men naturligvis renoveret. Her, i det smagfuldt indrettede hus, kan du mærke historien, idet huset har været i familiens eje siden opførelsen. Udover den korte afstand til havet, har du ikke længere end 400 til 500 meter til indkøb og restaurant.

Huset er 90 m2 og har fjernvarme. Her er et soveværelse med dobbeltseng, samt to opredninger i stuen. I stuen er der trægulve med løse tæpper, her er kabeltv med danske, skandinaviske og tyske programmer. Badeværelse med gulvvarme. Det åbne køkken er pænt udstyret.

Huset egner sig ikke til familier med børn!

Grunnfasiliteter
 TV
 Kabel-TV
 Varme
 Kjøkken
Ekstra fasiliteter
Spesielle behov
Home Security
Plasser ditt objekt