Blokhus - tæt på det hele 70026

Denmark »Blokhus

Se priser og book her

Rom 3
Bad 1
Beskrivelse

Her får I et rigtig dejligt hus lige mellem Hune og Blokhus og i gåafstand til begge byer. Huset ligger som nabo til en campingplads og meget nær et dejligt stort natur aktivitets område kaldet "Gateway". Gateway Blokhus blev indviet i foråret 2012 og er et gratis tilbud til dem, der ønsker en ferie med hygge, leg, cykling, løb eller vandreture i den smukke natur omkring Blokhus. Her finder I en kæmpestor ny skovlegeplads, et stort picnic-område samt en shelterplads og pizzaovn (stenovn....
Les mer

Blokhus - tæt på det hele 70026

Denmark »Blokhus

Hus, Hele huset/leilighet. Rom: 3 Antall senger: 4 Bad: 1

Tilleggskostnader

Vannavgift:25 DKK
Strømpris/KWT:25 DKK
Sluttrengjøring:725 DKK


Pris starter fra 500 SEK / dag og 1950 SEK / week.

Fra: Til: Gjest 
 
Beskrivelse

Her får I et rigtig dejligt hus lige mellem Hune og Blokhus og i gåafstand til begge byer. Huset ligger som nabo til en campingplads og meget nær et dejligt stort natur aktivitets område kaldet "Gateway". Gateway Blokhus blev indviet i foråret 2012 og er et gratis tilbud til dem, der ønsker en ferie med hygge, leg, cykling, løb eller vandreture i den smukke natur omkring Blokhus. Her finder I en kæmpestor ny skovlegeplads, et stort picnic-område samt en shelterplads og pizzaovn (stenovn).

Dette dejlige hus har overdækkede terrasser hvor måltiderne kan nydes, et godt anneks med 2 sovepladser, vaskemaskine, opvaskemaskine, parabol, brændeovn mv.

Bemærk at sengelinned, håndklæder, forbrugsartikler, samt kaffebønner og the til selvbryg er med i prisen.

Her er alle muligheder for en dejlig, aktiv ferie og med en fantastisk strand, et dejligt bymiljø, butikker og restauranter inden for gåafstand.

Grunnfasiliteter
 TV
 Varme
 Kjøkken
 Internett
Ekstra fasiliteter
 Åpen peis
 Vaskemaskin
 Gratis parkering
Spesielle behov
 Barnevennlig
Home Security
Plasser ditt objekt